Corona update -augustus-

Bij Lekker zijn het nog steeds uitdagende tijden, de zakelijke catering wordt uiteraard nog niet veel geboekt (veel mensen werken thuis en groepen komen minimaal bij elkaar) en de particuliere catering ziet er na de laatste persconferentie ook niet rooskleurig uit gezien de verscherpte maatregelen. Kortom; het zijn nog steeds roerige tijden!

Maar gelukkig blijven we positief en zien we ook kansen. Hierbij een greep van de nieuwe initiatieven welke wij ontwikkeld hebben:

  • We hebben diverse brievenbuspakketten samengesteld met allerlei Lekkers, bijvoorbeeld borrelpakketten en chocolade/zoete pakketten. Leuk om op deze manier toch contact te onderhouden met thuiswerkers. We kunnen dit op maat samenstellen, afhankelijk van de wensen en budget. https://www.lekkerdriebergen.nl/2020/04/15/brievenbus-cadeautjes-zijn-een-grote-hit/
  • In de zomervakantie organiseerden we kinderkookworkshops als vakantie BSO (dagprogramma), dit was een groot succes en doen we derhalve in de herfstvakantie nogmaals, zie ook: https://www.lekkerdriebergen.nl/2020/08/26/kinderkookworkshops-herfstvakantie-2020/
  • De kookworkshops voor volwassenen zijn weer toegestaan en we organiseren dit nu vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen, op deze manier kunnen we 1,5 meter garanderen tijdens het koken én dineren https://www.lekkerdriebergen.nl/kookworkshops/
  • Voor de catering hebben we 100% corona proof lunches & diners ontwikkeld; deze zijn volledig per persoon geportioneerd & verpakt, mail ons voor de mogelijkheden!
  • En we hebben een nieuwe website in de maak (deze is bijna klaar!), een webshop gericht op onze cadeaupakketten en relatiegeschenken “uit de streek” welke we kunnen verzenden door heel Nederland, zodra deze gelanceerd wordt mailen we jullie dit uiteraard, het www adres wordt:  https://www.lekkerstreekpakket.nl/

Kortom, wij houden de moed erin en zoeken naar mogelijkheden!

Mochten we iets voor je kunnen betekenen, op welk vlak dan ook, horen we het graag! We denken graag mee op een creatieve manier en hopen elkaar op die manier te kunnen helpen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ronald en Mieke + team Lekker