We love compliments!

De catering voor zowel bedrijven als particulieren draait weer op volle toeren! Elke dag staan wij in de keuken om onze klanten de Lekkerste lunch, het Heerlijkste hapje of een Onvergetelijk diner te bezorgen. Wat is het dan heerlijk om de mailbox na en druk weekend te zien volstromen met complimenten:

‘Vorige week bestelde ik bij u voor de eerste keer vier quiches voor mijn partijtje zaterdag. Complimenten van mijn bezoek: ze vonden het heerlijk. Ik wil jullie dit toch even vertellen”;

“Dank voor de heerlijke lunch. We hebben ervan genoten en weer reclame gemaakt voor jullie met alleen Driebergse gasten”;

“Van meerdere zijden heb ik de complimenten gekregen voor het feestje op zondag jl. Onderdeel van de waardering was ook steeds de catering en bediening; die complimenten geef ik graag door. Ik heb al vernomen dat iemand jullie ook voor een partijtje wel inschakelen”.

Bericht delen: