LEKKER Driebergen is dé cateraar van de Utrechtse Heuvelrug voor iedere gelegenheid.

Afgestemd op je wensen en budget verzorgt Lekker graag de catering zoals een dinerbuffet, uitgeserveerd diner, walking dinner, (streek)lunch, belegde broodjes, amuses of borrelhapjes.

Naast de culinaire invulling kunnen wij alle zorgen uit handen nemen door je event te voorzien van meubilair, decoratie, serviesgoed, dranken, bedienings- medewerkers, enzovoort. Geen vraag is ons te gek! Of ontdek het gemak en de luxe van een kok aan huis.

Verwen je gezin, vrienden of zakenrelaties met een diner van LEKKER, gewoon bereid vanuit jouw eigen keuken.

Vraag naar de mogelijkheden voor catering in de winkel of neem contact met ons op

(Streek)lunches

Wil jij echt lekker lunchen, thuis of op de zaak? Bestel dan je lunch bij LEKKER! Wij werken met (biologisch) brood in diverse formaten en het beleg komt veelal uit de streek. Naast belegde broodjes maken wij heerlijke soepen, (fruit) salades, quiches en English pie’s. 

Walking diner

Wil je een keer iets heel anders? Denk dan aan een walking dinner. Hierbij worden in een gezellige, ongedwongen sfeer diverse kleine (streek)gerechtjes uitgeserveerd aan je gasten. Onder het genot van hapjes en drankjes kun je gezellig bijpraten of netwerken. Het aantal gangen en wijnarrangement is aan jou.

Borrelplateaus & hapjes

Iets te vieren? Laat LEKKER al je zorgen uit handen nemen! Wij maken mooie borrelplateaus en hapjes voor jouw feest of borrel. De mogelijkheden zijn oneindig; van anti pasti plateaus en kaasplateaus uit de streek tot luxe amuseglaasjes of warme hapjes uit de oven. Volledig afgestemd op jouw wensen en budget. Hier is onze borrelfolder te vinden.

Uitgeserveerd diner

Genieten van een heerlijk sit down dinner bij jou thuis of op de zaak! Ook hiervoor ben je bij LEKKER aan het juiste adres. Onze koks bereiden op locatie het diner en serveren dit ter plekke uit. Het aantal gangen is uiteraard altijd in overleg en onze vinoloog adviseert hierbij graag passende wijnen. De afwas gaat met ons mee terug, zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Barbecue Marlet

Voor onze barbecues werken we samen met de overbuurman: slagerij Marlet. Met zijn mooie (streek)vlees en onze eigen culinaire aanvullingen (zoals salades, biologisch brood, vega, vis, sauzen) staan wij garant voor een smakelijk diner!

Dinerbuffetten

Een royaal (thema) dinerbuffet presenteren wij graag op locatie. Alle warme gerechten worden aangeleverd in warmhoud-apparatuur en de koude gerechten op passend servies. Indien gewenst nemen wij tevens het servies & bestek voor je gasten mee en dit mag weer vuil retour. Graag maken we het dinerbuffet op maat, afgestemd op je wensen. Prijs vanaf € 25 per persoon en minimaal 15 personen.

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? 

Speciale wensen of vragen? LEKKER denkt graag met je mee. 

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Catering-aanvraag via website