Winkel

In de winkel van Lekker wordt dagelijks vers gekookt met pure streekproducten.

Elke dag staan er andere maaltijden op het menu. Deze verse maaltijden zijn af te halen in de winkel (of op bestelling). Ook is er in de winkel aandacht voor de “Helden van Lekker”. Deze Helden leveren originele en pure streekproducten exclusief aan Lekker. De “Helden van Lekker” zijn lokale producenten die met hart en ziel staan voor hun product. Streekproducten die afwijken van de standaardnorm. Voedsel dat gezonder en smaakvoller is en waarvan het duidelijk is waar het is gemaakt. Gemaakt met liefde en passie, gecombineerd met verantwoord ondernemerschap en duurzaamheid. Op zoek naar een culinair streekcadeau? In de winkel van Lekker kun je zeker slagen!

Kijkje in de keuken bij Lekker

Bekijk de video en maak kennis met Lekker. Lekker is een culinaire winkel in Driebergen voor de bewuste fijnproever met verse maaltijden, streekproducten en heerlijke delicatessen. Zoals (biologische) olijfolie, azijn en wijnen. Lekker werkt o.a. samen met Brandt & Levie worstmakers, Brood van Menno, PrincePie, Pineut, Betuws Wijndomein & Redlove. Ook voor handbeschilderd serviesgoed, olijfhouten planken, kookboeken en keukengadgets ben je bij Lekker op de juiste plek.

de “Helden van Lekker”

Eerlijk rundvlees van RijnRund

Het eerlijke rundvlees bij Lekker wordt geleverd door RijnRund uit Houten. Het succes van RijnRund wordt vooral bepaald doordat de gehele keten door de maker Marcel Wouters wordt beheerst. Vanaf de geboorte, tijdens het opgroeien van het rund, de slacht, het versnijden/verpakken tot en met het afleveren van het vlees.

Kaasmaker Huig van de Graaf

Kaasmaker Huig van de Graaf uit Doorn verwerkt de melk van boerderij De Hondspol (Driebergen) tot de lekkerste boerenkaas uit de hele regio! Er worden diverse soorten goudse kaas gemaakt, maar ook blauwader en diverse andere speciaalkazen & geitenkazen.

Brouwerij Heuvel

Bier van Brouwerij Heuvel wordt gebrouwen met gerst en het zuivere water van de Utrechtse Heuvelrug. De unieke kwaliteiten van dit gebied worden op een verantwoorde wijze benut voor het maken van een prachtig en eerlijk product. Daarnaast wordt het bier gebrouwen door een regionale bierbrouwerij, de Loonbrouwerij in Cothen.

Bucherie

Bucherie uit Lunteren maakt verse, smaakvolle paté en charcuterie; het Franse woord voor fijne en eerlijke vleeswaren. Met liefde en vakmanschap gemaakt van de beste grondstoffen. Bij Bucherie staan respect voor dier en milieu voorop. In de winkel van Lekker kun je terecht voor de heerlijke paté en hausmacher worst van de Bucherie.

Korenmolen “Rijn en Weert”

Heerlijke streekproducten krijgt Lekker geleverd van Korenmolen “Rijn en Weert” uit Werkhoven. Hier wordt dagelijks door de molenaars lokaal meel gemalen voor diverse bakmixen voor brood, koek en cake.

Biologische olijfolie van Liquido d’Oro

De biologische olijfolie van Liquido d’Oro komt uit Italië. Uit de mooiste olijfgaarden, waar met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur de beste olijfolie wordt gemaakt. Bij Lekker is deze olijfolie in diverse smaken & formaten verkrijgbaar.

The Man With The Pan

The Man With The Pan is er voor de gezonde eter en de bewuste lekkerbek. Dit Nederlandse foodlabel staat voor echt eten en levert aan Lekker een eerlijk assortiment natuurlijke smaakmakers (zonder E-nummers) zodat jullie snel en efficiënt in eigen keuken uit de voeten kunnen.

Bowls and Dishes

Bowls and Dishes levert aan Lekker producten van hoge kwaliteit. Het aardewerk is authentiek, handgemaakt en handgeschilderd en afkomstig uit dé aardewerkstreken van Portugal, Spanje en Turkije. Het olijfhout is karakteristiek door zijn bijzondere tekening en natuurlijke vormen. Cadeautip voor iedereen die van mooie spullen houdt!

MIRA avocado olie

Bij Lekker kun je ook terecht voor MIRA avocado olie van Uyama farms uit het noorden van Ecuador. MIRA avocado olie heeft niet alleen hoge voedingswaarden, maar is ook geweldig door zijn exotisch aroma, smaragdgroene kleur en fantastische textuur. Deze olie verleidt al je zintuigen.

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Speciale wensen of vragen? Lekker denkt graag met je mee. Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactaanvraag via website