In de winkel van LEKKER wordt dagelijks vers gekookt met pure streekproducten.

Elke dag staan er andere maaltijden op het menu. Deze verse maaltijden zijn af te halen in de winkel (of op bestelling). Ook is er in de winkel aandacht voor de “Helden van LEKKER”. Deze Helden leveren originele en pure streekproducten exclusief aan LEKKER Driebergen.

De “Helden van LEKKER” zijn lokale producenten die met hart en ziel staan voor hun product. Streekproducten die afwijken van de standaardnorm. Voedsel dat gezonder en smaakvoller is en waarvan het duidelijk is waar het is gemaakt. Gemaakt met liefde en passie, gecombineerd met verantwoord ondernemerschap en duurzaamheid.

Op zoek naar een culinair streekcadeau? In de winkel van Lekker kun je zeker slagen!

Bekijk de video en maak kennis met LEKKER Driebergen. LEKKER is een culinaire winkel in Driebergen voor de bewuste fijnproever met verse maaltijden, streekproducten en heerlijke delicatessen. Zoals (biologische) olijfolie, azijn en wijnen. LEKKER werkt o.a. samen met Brandt & Levie worstmakers, Brood van Menno, PrincePie, Betuws Wijndomein & Redlove.

ASSORTIMENT

Het eerlijke rundvlees bij LEKKER wordt geleverd door RijnRund uit Houten. Het succes van RijnRund wordt vooral bepaald doordat de gehele keten door de maker Marcel Wouters wordt beheerst. Vanaf de geboorte, tijdens het opgroeien van het rund, de slacht, het versnijden/verpakken tot en met het afleveren van het vlees.

Kaasmaker Huig van de Graaf uit Doorn verwerkt de melk van boerderij De Hondspol (Driebergen) tot de lekkerste boerenkaas uit de hele regio! Er worden diverse soorten goudse kaas gemaakt, maar ook blauwader en diverse andere speciaalkazen & geitenkazen.

brothersinlaw

De drie zwagers Tim, Tim en Felix brouwen het lekkerste streekbier in Cothen. Naast hun eigen bieren brouwen zij ook speciaal voor LEKKER vier labels onder eigen label: Driebergs tripel, Doorns Keizerbier, Rijsenburgse Rakker en Lekker Blondje.

Bucherie uit Lunteren maakt verse, smaakvolle paté en charcuterie; het Franse woord voor fijne en eerlijke vleeswaren. Met liefde en vakmanschap gemaakt van de beste grondstoffen. Bij Bucherie staan respect voor dier en milieu voorop. In de winkel van Lekker kun je terecht voor de heerlijke paté en hausmacher worst van de Bucherie.

Deze molen staat in Werkhoven. Wekelijks maalt de molenaar het mooiste graag uit de regio door middel van windkracht. In de winkel zijn de verschillende bakmixen en het pannenkoekenmeel van de molen terug te vinden. Steengemalen en daardoor veel lekkerder dan fabrieksmeel!

Worstmakers uit Amsterdam met een missie; een eigen worstenmakerij waarin met de hand de lekkerste worst wordt gemaakt van het beste (bio) varken. Naar eigen recept, in spannende smaak-combinaties en met verrassende ingrediënten. De harde gedroogde worsten van Brandt en Levie zijn al meer dan 10 jaar te krijgen bij LEKKER.

LEKKER biedt een breed assortiment vers gebrande noten van de Notenwinkel van Zeist. Van de heerlijke macadamia huismix tot gedroogde zuidvruchten, alles vers en van de hoogste kwaliteit.

Tomasu Soy Sauce

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? 

Speciale wensen of vragen? LEKKER denkt graag met je mee. 

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactaanvraag via website