LEKKER is gespecialiseerd in culinaire kookworkshops en proeverijen, zowel in de eigen keuken als op locatie.

Van tapas-workshops en vrijgezellenfeesten tot proeverijen en kookworkshops voor grotere groepen en bedrijven. Op zoek naar een origineel en inspirerend teamuitje? LEKKER denkt graag met je mee. Geschikt voor groepen vanaf 8 personen. Prijsopgave en beschikbaarheid via info@lekkerdriebergen.nl.

Proeverijen

Een avond volledig verzorgd worden tijdens een proeverij bij LEKKER of op locatie. Binnen een bepaald thema laat LEKKER al haar specialiteiten aan bod komen met uitleg én proeverij. Denk eens aan een wijn-spijs avond, proeverij van streekbieren of een kaas proeverij met diverse streekkazen.

Culinaire workshops

Zelf aan de slag in de keuken van LEKKER! Dit kan door deel te nemen aan onze workshops. Met een eigen groep is dit al mogelijk vanaf 8 personen. Er zijn verschillende thema’s: Italiaans, Frans, tapas, vegetarisch, kruiden, etcetera. Kosten en beschikbaarheid via info@lekkerdriebergen.nl.

Tapasworkshops

Waan jezelf even in het Spaanse leven en geniet van allerlei heerlijke tapashapjes die je zelf hebt gemaakt. De Spaanse keuken biedt volop uitdaging voor een avondvullend programma in de keuken én aan tafel. Aan de hand van recepten worden er diverse warme en koude tapashapjes gemaakt en een dessert.

Vrijgezellenfeesten

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? LEKKER maakt van je vrijgezellenparty een onvergetelijke dag met een culinaire workshop of proeverij! Zelf verse pasta leren maken? Of de kunst van het wijnproeven leren? Er zijn volop mogelijkheden voor bijzondere culinaire activiteiten. Uiteraard is er een speciale rol weggelegd voor de toekomstige bruid of bruidegom!

Kinderkookworkshops

Vanwege de drukte en onderbezetting in de keuken nemen we momenteel helaas geen nieuwe reserveringen voor kinderkookworkshops aan.

Teamuitjes

Een echte teambuilding of teamuitje begint met samen koken! Tijdens een kookworkshop bij Lekker zie je pas echt wie zijn hoofd koel kan houden in een hectische keuken. Hierdoor leer je je collega’s én jezelf nog beter kennen. Creëer de lekkerste gerechten met onze chefkoks en geniet daarna aan tafel van een heerlijk diner en goed glas wijn.

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? 

Speciale wensen of vragen? LEKKER denkt graag met je mee. 

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactaanvraag via website